Toimintamme ydin on vaativissa ja monipuolisissa konetyöpalveluissa, joita kuljetuspalvelut täydentävät. 

Alihankintaverkoston avulla pystymme tarjoamaan toimivan ratkaisun asiakkaidemme tarpeisiin ja toteuttamaan suuretkin urakat laadukkaasti ja tehokkaasti.

Katso lisää tarjoamistamme konetyö- ja kuljetuspalveluista sekä erikoistöistä!

Konetyöpalvelut kattavat vaativat maa-ainesten kuormaukset, tasaukset sekä monipuoliset kaivupalvelut. Pyöräkoneissamme vakiovarusteena olevan langattomaan tiedonsiirtoon perustuvan vaakajärjestelmän ansiosta punnitustiedostot ovat nopeasti ja helposti hyödynnettävissä – vaikkapa suoraaan asiakkaan järjestelmissä. Voimme myös sopia päivittäisestä tietojen siirtämisestä esim. Excel-muotoisena, jolloin tiedot ovat saatavilla välittömästi helppolukuisina.

Kaivinkoneiden 3D-tekniikkaan perustuvien kaivuohjausjärjestelmien ansiosta kaivupalvelut voidaan toteuttaa entistä tarkemmin, laadukkaammin, ja tehokkaammin, jolloin voimme tapauskohtaisesti puhua jo merkittävistä kustannussäästöistä. Yrityksellämme on käytössä oma 3D-tukiasema, joten toimintamme ei ole sidottu yhdelle alueelle vaan voimme toteuttaa urakoita ympäri Suomen! Kaivuohjausjärjestelmät ovat olleet käytössämme jo vuosia eli kokemusta niiden soveltuvuudesta eri urakoihin on kattavasti. 

Kuljetuspalvelumme kattavat maa-ainesten ykköskuormatilaukset, mutta olemme varteenotettava tekijä myös suurten maa-aineskuljetusten ja infrastruktuurihankkeiden toteutuksessa. Jatkuva panostus osaamisen kehittämiseen, kokemuksen hyödyntämiseen ja yhteistyöhön antavat asiakkaillemme varmuuden palvelun toimivuudesta. Ajanmukainen, hyvin huollettu kalusto takaa toimivat kuljetukset ympäri vuoden ja osaava, ammattitaitoinen henkilökuntamme ei säikähdä haastavampiakaan ajo-olosuhteita.

Teemme rataverkoston huolto- ja korjaustöitä erityisellä ratavarustetulla kaivukoneellamme. Koneen varusteisiin kuuluu ratojen talvikunnossapitoon tarkoitettu harja, lumilinko, erilaisia kauhoja ja asianmukainen ratapyörästö. Ratojen vesakointia varten kone voidaan varustaa vesakkoleikkurillamme.

Teemme esimerkiksi murskausta edeltävät tai muuten ylisuurien kivien rikotustyöt asiakkaan tarpeiden mukaisesti isolla tai pienellä iskuvasaralla ja työhön sopivalla koneella, joten jokaiseen urakkaan löytyy sopiva yhdistelmä tehoa ja tarkkuutta. Henkilökunnallamme on kokemusta rikotuksesta jopa vaativissa kaivosolosuhteissa.